+

A Premil-ről

 

A PREMIL márkát 1995-ben hozták létre, azzal a céllal, hogy a házi kedvenceknek, a kutyáknak és a macskáknak minőségi tápszert tudjanak előállítani. Vásárlóik őszinte állatbarátok, akik kedvenceiknek csak a legjobb eledelt hajlandóak megvenni. Büszkék arra, hogy termékeiket a hivatásos tenyésztők is vásárolják, akik kedvenceikkel számos hazai és külföldi versenyt nyertek meg.

Termékválasztékukban, a saját névjegymárka termékek mellett – szerepelnek azok a PL (Private Label) termékek is, amelyeket ismert és nagyon sikeres gazdasági társaságoknak gyártanak. A bevált, bizonyított minőségű termékek előállításának helye 2012-óta a Kevevárán levő gyáruk. A termelés új, korszerű, teljesen automatizált gépsorokon történik. A gyár a PSOM projekt keretein belül épült, a holland kormány segítségével és felügyelet alatt – amiért hálával tartoznak nekik. A cég tőkéje teljes egészében magánkézben van. Megalakításától fogva a PREMIL tisztában volt azzal, hogy a piacon csak komoly munkával és minőségi termékekkel lehet előnyös helyzetbe kerülni. Ezért manapság is a már jól bejáródott beszállítókra támaszkodnak, amelyek a lehető legjobb minőségű, természetes alapanyagokkal látnak el őket. Az ágazatban elsőként vezették be az ISO 9001, valamint a HACCP szabványt, amelyek szerint 2008 óta folyik a termelés a gyárban.

Ezt követően 2013-ban kezdték alkalmazni az FSSC 22000 szabványt.

Az elmúlt évek során a legnagyobb figyelmet termékeik minőségére fordították, erre összpontosít az a munkacsoport is, amelyet kiemelkedő technológusok, állatorvosok és tenyésztők alkotnak.

Jelszavuk a MAXIMÁLIS MINŐSÉG, MINIMÁLIS ÁR, ennek és a munkához való kiváló hozzáállásuknak köszönhetően megszerezték vásárlóik bizalmát. Ennek eredményeként került sor a forgalmazói hálózat bővítésére is.

 

Kapcsolat

  • 6725 Szeged, Nyíl u. 68.
  • +36702217944
  • info@premilkutyatap.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.