+

Felhasználók tapasztalatai

Szalai Balázs vagyok, lassan 6 éve tartok Amerikai Staffordshire terriereket. Kezdetben természetesen, mint mindenkit, a fajta impozáns megjelenése fogott meg. Később a már természetes embercentrikusága, az örökké bohém és energikus természete is magával ragadott. A magas energiaszintjük fenntartásához elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás, rengeteg különböző minőségű és árfekvésű táp van a piacon. Közülük jó pár kipróbálása után találtam rá a Premil tápcsaládra, amivel mind én, mind kutyáim elégedettek vagyunk. Minden korosztálynak találtam megfelelő tápot, nagyon jó ár-érték arányban.

Amerikai Stafford Terrier - Premil kutyatáp

____________________________________________________________________________________________________________

Középkorú édesanya vagyok, akinek évtizedek óta kutyák és cicák teszik teljessé a családi életét.
Idős és fiatal állataink, családtagjaink gyakran élnek egymás mellett. Az etetésük alapja a száraztáp, amit kiegészítek csupán a változatosság kedvéért egy kevés konyhai alapanyaggal. Ezt főleg a két öreg sziámi cica igényeli.
Ők 11 és 14 évesek. Korukból adódóan már alapbetegségekkel küzdenek (allergia és vese problémák).
Mint minden cica, ők is válogatósak, így eleinte a Premil macskatápból csak a kis kiszerelésűvel kísérleteztek. Számukra a “hízlaló” tápot választottam (Premil Sleepy), mivel náluk a túlzott soványság a probléma. Annyira ragaszkodnak ehhez a száraztáphoz, hogy el is hagyhattam az egyéb ízesítéseket: pl.lazacolaj. Mindkettőjük gyarapodásnak indult, a bundájuk fényes és tömött lett. A fiatalabb kevesebbet csavarog!

Az idős sziámik “Frakkja” a 3,5 éves Rodéziai Ridgeback kutyánk. Kezdetektől fogva gluténmentes és adalékmentes tápokat keresek a számára, mivel nagytestű kutya, kímélni kell az izületeit, valamint szeretném a 10 évnyi átlag életkorát a lehetőség szerint meghosszabbítani. 
A Premil termékekből az Premil Atlantic Super Premium tápra esett a választásom. 
Az első zsák elfogyasztása az emésztő rendszer átállását is jelentette. Ezt követően ragyogóan működik a táp! Fahéjnak fényes, puha és tömött a bundája, kiegyensúlyozott az emésztése. 
A téli hónapokban kissé korlátozottak a lehetőségek a mozgásra, ilyenkor nem időz a kertben, csak a reggeli-esti sétákon szaladgál. Ettől függetlenül súlya nem gyarapszik. Úgy veszem észre a fogai kevésbé fogkövesednek (sajnos erre egyéni hajlama van).

Mint többszörös felhasználó, jó lelkiismerettel tudom ajánlani a Premil tápokat magas minőségük és kiváló ár-érték arányuk miatt.
V. Ágnes 

Rodéziai Ridgeback és Sziámi cicák - Premil kutyatáp

Kapcsolat

  • 6725 Szeged, Nyíl u. 68.
  • +36702217944
  • info@premilkutyatap.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.